We prepared the sangria following The Boot's recipe. She is an American living in Italy, so it must have been the combination or something, the sangria was a big success at one of our Formentera parties. I only introduced the recipe, and our hosts for the evening prepared the drink, which was quite a thing taking into account that it required to start macerating the fruit the night before and we were all in full holiday mood.
Now I found it featured as one of the top ten of the summer, ranking number 2, in her iconoclastic - and wonderful - blog.
We knew it!
PS: As I already commented in her blog, I missed her zucchini lasagna in the top ten! But this is an story for another day.
Preparamos la sangría siguiendo la receta de The Boot. Ella es una americana que vive en Italia, así que sería la combinación o lo que sea, la sangría fue un gran éxito en una de nuestras fiestas de Formentera. Yo solo presenté la receta, y los anfitriones de la velada prepararon la bebida, lo que ya es bastante teniendo en cuenta que requería empezar macerando la fruta la noche anterior y estabamos todos de fiesta.
Ahora la encuentro en la lista de los top ten del verano, de número 2, en su iconoclasta - y estupendo - blog.
¡Lo sabíamos!
PS: Como ya comenté en su blog, eché en falta su lasagna de calabacín en el Top Ten! Pero esta es una historia para otro día.
so very glad you liked it! :)
ReplyDelete