July 17, 2012

Meat Man Wine Man RESTAURANT

FOOD&WINE. The perfect team for the best restaurant on the island. 
He grills the meat. I open the wine - for 20 is quite a job!
.
Meat Man Wine Man Restaurant :-). Can Michaelet. Cap de Barbaria.


El mejor equipo para el mejor restaurante de la isla. 
Él asa la carne. Yo abro el vino - para 20 no es trabajo despreciable!
.
Restaurante Meat Man Wine Man :-). Can Michaelet. Cap de Barbaria.

6 comments:

  1. Me gusta la isla y me imagino ese vinito en copa grande....

    ReplyDelete
  2. Mind step! jajaja

    No les decia yo que no a una chuletita del pais y provolone acompañados de una sangria "michael".

    Saludos desde Munich.

    ReplyDelete
  3. Small island with big food, big wines... my kind of place!

    Bises,
    Genie

    ReplyDelete
  4. Hello Pet, nice to see you. You two look like a good team!

    Thank you for the thoughful comment you left on my post. It is appreciated.

    ReplyDelete
  5. Se necesita arte para abrir botellas, por muchas más!

    ReplyDelete